12 sep 2024

Studiereis 2024

Van 12 t/m 14 september 2024 gaan we weer op studiereis! Ga je mee?

Programma
Dit jaar bezoeken we zelfs twee steden, niet te ver weg, waar je verrast zult worden door de diversiteit in eigen land en waar we naast een heleboel gezelligheid ook interessante stedelijke ontwikkelingen, gekke, onverwachte locaties, toekomstige unieke projecten en architectonische hoogstandjes zullen bezoeken. Gepatenteerde en erg performante Houtbouw technologie, circulaire, duurzame bouw waarbij hergebruik van gebouwen essentieel is. Oud versus Nieuw en transarchitectuur zijn onderdelen die bij deze reis horen. Natuurlijk verkennen we de IJssel ook en fietsen we de eerste dag.

Laat je verrassen door ZUTPHEN EN DEVENTER!

Voor wie? 
Deze reis staat alleen open voor leden van de UBS (geen partners of introducees).

Vervoer
Reizen is een moment om bij te praten en om elkaar beter te leren kennen. De organisatie is nog aan het inventariseren welk vervoermiddel het handigst is. Als je een auto beschikbaar hebt kun je dat aangeven bij aanmelding. Medereizigers, opstapplaatsen en overige zaken communiceren we later. Je zult je auto nog één keer nodig hebben gedurende deze dagen. De trein is het alternatief.

Hotelkamers
We hebben twee hotels midden in de stad geboekt. Eén in Zutphen en één in Deventer. Eénpersoonskamers staan bij de hotels in aanvraag en (Deventer) helaas niet standaard beschikbaar.
Zutphen: hier zijn één en tweepersoonskamers geboekt. De meerprijs voor een éénpersoonskamer is: € 75,- voor deze nacht, exclusief ontbijt, inclusief toeristentax.
Deventer: hier konden we alleen tweepersoonskamers boeken. Er staan extra kamers in aanvraag dus bij annulering krijgen we die. Meerprijs éénpersoonskamer dan: € 87,50 inclusief ontbijt en toeristentax.

Je kunt een voorkeur voor kamergenoot bij het aanmelden doorgeven in het opmerkingenvakje ahv de namen op de lijst. Wij maken een indeling.

Eigen bijdrage
Inflatie en indexatie zorgen voor hogere inkoopprijzen. Toch hebben we de eigen bijdrage voor deze geweldige reis relatief laag kunnen houden. Het bedrag is na vier jaar met € 15,- verhoogd naar € 410,- ex btw per persoon (factuur op je bedrijf). Je zou misschien verwachten dat dit bedrag lager is omdat we in eigen land  zitten, maar feitelijk scheelt dat alleen een beetje in de reiskosten. De algemene kosten van lunch/diner en hotels zijn substantieel hoger. Dit bedrag is uiteraard nog steeds niet kostendekkend en wordt door de UBS aangevuld. Let op: na betaling vindt geen restitutie plaats (wij maken dan namelijk kosten voor jou).

Aanmelden
Aanmelden kan uiterlijk 30 april 2024 via onze site: www.utrechtsebouwsocieteit.nl. Of klik hier. Deelname is voor eigen rekening en risico.Je aanmelding is pas definitief als de eigen bijdrage is overgemaakt. Tot die tijd kunnen we geen reserveringen voor je aanhouden.
Er is vooralsnog plaats voor 30 personen. Bij overschrijding van dit aantal moeten we kijken wat we kunnen organiseren. Zet jezelf gerust op de lijst als nummer 31 en verder!

Sponsoring
Andere jaren waren er leden die via hun bedrijf en op factuur een extra (financiële) bijdrage aan deze reis wilden leveren. We merken dat alle kosten omhoog gaan dus jouw bijdrage is welkom. Graag bespreken we de mogelijkheden per telefoon met je.

We zetten weer een prachtige reis op stapel en we hopen dat jij ook mee gaat! Wij hebben in ieder geval al weer heel veel voorpret en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Namens het bestuur

De reiscommissie

Daphne Desseaux, Marc van Broekhuijsen, Heleen van Holten

Ps. Heb je nog vragen? Mail ons dan op info@utrechtsebouwsocieteit.nl

Aanmelden Gastenlijst

Studiereis 2024

Lid UBS
Hotelkamer
Auto ter beschikking

Gastenlijst

# Naam Onderneming
1
Maarten Nieuwenhuize
MN Architecten / Optahome
2
Marc Van Broekhuijsen
NL Bouwmeesters
3
Hanneke Schrage
Bim4management
4
Dion Bartels
The Wizard of WOZ
5
Alena Ulasava
StadsVGLS
6
Marjon Mors
SVP architectuur en stedenbouw
7
Ivan Baartmans
Van Wijnen Utrecht B.V.
8
Hans Stil
Aannemersbedrijf Stil
9
Hans Nijman
De Realisatie BV
10
Daphne Desseaux
Hogeschool Utrecht
11
Lars Zwart
CRKL architecten
12
Michel ter Braak
Ter Braak Architecten BV
13
Martin Van Lambalgen
Van Zoelen
14
Heleen van Holten
UBS
15
Wim van den Pol
Van den Pol Elektrotechniek B.V.
16
Jan Jonkers
JEP Vastgoed
17
Ralf Dressel
Studioroood
18
Lia de Bruyn
Silverfox
19
Marnix Legger
Park advocaten
20
Ton Leliveld
Brandhof De Meern
21
Maarten Marijnusse
ArchiWorks
22
André Schokker
Schokker Adviseur Bouw
23
Leon Ansems
Ansems Architectuur
24
Berto van Leeuwen
KUDO projectontwikkeling
25
Daan Huitink
MBB Ontwikkeling B.V.

Aankomende bijeenkomsten