13 jul 2022

13 juli 2022-eerste informele borrel

Bij de informele UBS-borrels, die twee à drie keer per jaar plaatsvinden, ligt de nadruk op elkaar ontmoeten en potentiële nieuwe leden laagdrempelig kennis laten maken met -de leden van- de UBS. 

Potentiële leden zijn bedrijven die bouwkolom gerelateerde werkzaamheden verrichten in de regio Utrecht en UBS kijkt met name naar  jongprofessionals, vrouwen en/of ambtenaren.

De eerste borrel is op woensdag 13 juli 2022 van 17.00 tot 19.00 uur in Stadsbrouwerij RoodNoot

In de monumentale boerderij op de grens van Utrecht en Leidscherijn heeft sinds afgelopen mei Stadsbrouwerij RoodNoot haar deuren geopend. Jou wacht een bierproeverij en een toelichting van één van de founders over bier en met name het Praelbier. Natuurlijk ontbreken de borrelhappen niet (er is geen diner voorzien) op misschien wel het zonnigste terras van Utrecht!

Roodnoot is een ontmoetingsplek voor buurtgenoten en stedelingen, waar aandacht voor mens, ambacht en kwaliteit centraal staat. De oude stal van de voormalige boerderij is door UBS én Borrelcommisielid VIOS omgetoverd tot gezellig proeflokaal met een duurzaam restaurant met overheerlijke streekproducten en verse ingrediënten uit eigen tuin.

Meld je aan via onderstaand formulier en we zien je graag 13 juli.

Aankomende bijeenkomsten